Lirik Lagu Terlengkap 2019
Home Sitemap Cari Artis disclaimer Contack Me  

Lirik Lagu Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

Oleh : Admin | on 7:23:31am Rabu 13 November 2019

Lirik Lagu Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah
Artist: Abiel Jatnika
Judul: Kapalang Nyaah
Jenis: Chord Gitar dan Lirik Lagu
INTRO:

Em C B Em
C Am B Em

B C B Em

Em
Teu wasa kedah ngantosan
               Am
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
   B
Hoyong patarema dina
              Em
soca sanaos sakiceup

C
Em

Em
Ieu hate teu puguh rasa
                    Am
Da bongan kapalang nyaah
    B
Mondok ge teu tibra
                    Em
Kanteunan ngimpen simpe

Reff:
Em
Sok hoyong ngebatkeun
           Am
Lamunan anjeun
     C
Nu sakitu anteungna
           Em
Ngogo teuteupan
Em
Sok hoyong nyieuhkeun ieu
   Am
kakangeun
        B
Tapi karasa asa leuwih kasiksa
      Em
nalangsa

         B
Mun tea mah anjeun
                   Em
Rek ngagoda duh gening ku tega

G Am C Em
Em C Am B
C Em C B Em

Em
Ieu hate teu puguh rasa
                    Am
Da bongan kapalang nyaah
   B
Mondok ge teu tibra
                     Em
Kanteunan ngimpen simpe

Em
Sok hoyong ngebatkeun
           Am
Lamunan anjeun
     C
Nu sakitu anteungna
           Em
Ngogo teuteupan

Lagunya enak banget lur, jangan lupa di subcribe ya youtube ane untuk cover dan belajar chord gitar!
By Rudi Gawa



Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah | Bang Naga | on 7:23:31am Rabu 13 November 2019 | Rating 4.5
Cuplikan :Judul: Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah
Description: Artist: Abiel Jatnika Judul: Kapalang Nyaah Jenis: Chord Gitar dan Lirik Lagu INTRO: Em C B Em C Am B Em B C B Em Em Teu wasa kedah ngantosan Am Kanteunan mun lami Hasrat hate ngagedur B Hoyong patarema dina Em soca sanaos sakiceup C Em Em Ieu hate teu puguh rasa Am Da …
Alamat: https://lirik.sumutkota.com/a/abiel-jatnika-kapalang-nyaah.html
Artikel Terkait

Bagikan Ke : Facebook Twitter Google+

CONTENT

Latest Update

  • Make Me Like You
  • Till It Hurts feat. Ayden
  • Used to Love You
  • Sesaat Kau Hadir
  • Don't Be So Hard On Yourself
  • Tetap Dalam Jiwa
  • Crush feat. Usher
  • Hold My Hand
  • Kun Anta
  • Halo
  • Beautiful Now feat. Jon Bellion
  • Kamu Yang Ku Tunggu (Feat. Afgan)
  • Stay feat. Maty Noyes
  • Cheerleader Felix Jaehn Remix
  • Misery
  • Pelabuhan Terakhir Feat. Arda
  • Shy
  • Time of Our Lives feat. Ne-Yo
  • Siapkah Kau Tuk Jatuh Cinta Lagi
  • Hey feat. Afrojack

  • Nasional

    » Gempa Bumi Hari Ini

    menu


    Tempo LIPUTAN DAIRI CNN Zodiak
    © 2017 - 2019 lirik.sumutkota.com | Pers | V.DB: 3.50 | All Right Reserved

    DMCA.com Protection Status


    Page loads : seconds