Lirik Lagu Terlengkap 2020
Home Sitemap Cari Artis disclaimer Contack Me  

Lirik Lagu Tiwas Tresno - Via Vallen

Oleh : Admin | on 5:12:20pm Senin 13 Juli 2020

Lirik Lagu  Tiwas Tresno - Via Vallen

LIRIKLAGU21.COM - Lirik Lagu Tiwas Tresno - Via Vallen

Via Vallen kembali merilis single baru. Kali ini berjudul Tiwas Tresno. Lagu ini dirilis Via Vallen di 1 Januari lalu. 

Berikut lirik lagu Tiwas Tresno - Via Vallen

Jane opo salahku karo kowe 
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene 
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah 
Undangan di sebar aku ne ambyar 

Mbiyen kowe teko aku wes kondo 
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo 
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo 
Janjimu nang aku bakale setyo 

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno 
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno 
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo 
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo 
Atiku kok gawe loro 

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno 
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno 
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo 
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro Mergo percoyo kowe tresno

 




Tiwas Tresno - Via Vallen | Bang Naga | on 5:12:20pm Senin 13 Juli 2020 | Rating 4.5
Cuplikan :Judul: Tiwas Tresno - Via Vallen
Description: Via Vallen kembali merilis single baru.
Alamat: https://lirik.sumutkota.com/lirik-lagu/read/1182/lirik-lagu-tiwas-tresno-via-vallen.html
Artikel Terkait

Bagikan Ke : Facebook Twitter Google+

CONTENT

Latest Update

  • Make Me Like You
  • Till It Hurts feat. Ayden
  • Used to Love You
  • Sesaat Kau Hadir
  • Don't Be So Hard On Yourself
  • Tetap Dalam Jiwa
  • Crush feat. Usher
  • Hold My Hand
  • Kun Anta
  • Halo
  • Beautiful Now feat. Jon Bellion
  • Kamu Yang Ku Tunggu (Feat. Afgan)
  • Stay feat. Maty Noyes
  • Cheerleader Felix Jaehn Remix
  • Misery
  • Pelabuhan Terakhir Feat. Arda
  • Shy
  • Time of Our Lives feat. Ne-Yo
  • Siapkah Kau Tuk Jatuh Cinta Lagi
  • Hey feat. Afrojack

  • Nasional

    » Gempa Bumi Hari Ini

    menu


    Tempo LIPUTAN DAIRI CNN Zodiak
    © 2017 - 2020 lirik.sumutkota.com | Pers | V.DB: 3.50 | All Right Reserved

    DMCA.com Protection Status


    Page loads : seconds